Keresés
Close this search box.

Kiehl Blutoxol folyékony élelmiszeripari fertőtlenítő tisztítószer koncentrátum

Lúgos alapú, gyors hatású konyhai fertőtlenítő tisztítószer. Eltávolítja a zsírokat, olajokat és növényi ill. állati eredetű fehérjéket, ugyanakkor fertőtlenít is. Illatanyag mentes. Hatékonysága a DIN EN-normák alapján vizsgálva. Szerepel az IHO-fertőtlenítőszerek listáján. Szalmonella, lisztéria és norovírus ellen is hatékony. Megfelel az EN 1040, EN 1275, EN 1276, EN 1650 és az EN 13697 követelményeinek. Élelmiszeriparban ártalmatlan felhasználásáról tanúsítvánnyal rendelkezik.

Cikkszám: j550305 Kategória: Címkék: , ,

Víz- és lúgálló élelmiszeripari padló-, fali- és munkafelületek, továbbá konyha- és munkagépek tisztítására és fertőtlenítésére.

Felhasználás

Az első felhasználás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbé szembetűnő részen. 1 adag = 25 ml A felhasználásra kész oldat elkészítése Az oldat mindig hideg vízzel készítendő! Adagolás a táblázat szerint. a) Az 500 ml-es szóróflakont hideg vízzel a jelölésig feltölteni, majd 1 adag koncentrátumot az adagoló flakonból vagy Kiehl-adagolórendszerből (pl. DosiExpress) hozzáadni. b) Az 500 ml-es szóróflakont az erre megfelelő KIEHL- adagolórendszeren keresztül (pl. DosiStation, DosiJet) feltölteni. c) A 2 literes flakonból vagy az 5 literes kannából az erre megfelelő KIEHL-adagolórendszeren keresztül (pl. DosiStation, Arcantec, DosiJet) adagolni. Fertőtlenítő tisztítás: A teljes felületet fertőtlenítő oldatottal benedvesítjük (kb. 15 – 20 ml/m²) és tisztítótextíliával vagy tisztítógéppel szétdolgozzuk. A felületeket és konyhai gépeket, melyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerekkel, a hatóidő után többször, alaposan forró ivóvízzel le kell öblíteni (pl. 40 – 60 °C, 8 – 16 liter/m²). Zsír- vagy fehérjemaradványok esetén a Blutoxolt megfelelő koncentrációban (hidegen) szétterítjük, majd a behatási idő után, súrolásnál a víztartályból forró vízzel visszük fel a felületre.

Letölthető dokumentumok:
Tájékoztató

Biztonsági adatlap