Keresés
Close this search box.

ECO tisztítószerek

A SURE a fenntartható tisztító és higiéniai termékek átfogó választékát kínálja környezetbarát, növényi alapú összetevőkkel.

Szabadalmaztatott eljárással állítják elő mezőgazdasági melléktermékekből és cukorrépa, kukorica, szalma, korpa vagy kókuszdió maradékaiból. A tisztítószerek biztonságosak a felhasználóra és a környezetre, mert nem áll fenn az egészségkárosodás veszélye és a tisztítóoldat 100%-ban biológiailag lebomlik. A SURE hibátlan, professzionális tisztítási eredményeket ér el a legkülönfélébb felhasználási területeken. A SURE termékek olyan hatékonyak, hogy tökéletesen megfelelnek a napi konyhahigiéniai, épülettakarítási és személyi higiéniai követelményeknek, nem tartalmaznak mesterséges színezéket, illatanyagot, kvatot, klórt, foszfort vagy oxigénvegyületeket. A legtöbb SURE termék kesztyű vagy védőszemüveg nélkül használható.

ikon sure1

ikon sure2

ikon sure3

ikon sure4

Növényi alapú

A SURE növényi alapú összetevőkből származik, amelyeket rendkívül hatékony, hulladékmentes eljárással állítanak elő. A SURE nem használ kőolajból vagy más nem fenntartható forrásból származó felületaktív anyagokat.

Fenntartható

A SURE termékek alapanyagai nem károsítják a környezetet vagy a társadalmat. A SURE alapját az olyan mezőgazdasági hulladékok képezik, mint a korpa, szalma és zabkása, tehát csak olyan anyagok, amik visszakerülnek a természetes körforgásba.

Biológiailag lebomló

A SURE felületaktív anyagait nemcsak fenntartható módon állítják elő, hanem a környezetet sem szennyezik. A SURE összetevők bizonyítottan 31 nap alatt növekednek. A szervezetekben nem történik felhalmozódás.

Hatékony

Kíméletes és környezetbarát összetételük ellenére a SURE tisztítószerek kiváló tisztítószerek a konyha napi karbantartásához és az épületek takarításához.

 

banner small hummingbird2

Biztonságos, fenntartható, hatékony tisztítás

A Diversey a professzionális takarítási és higiéniai megoldások vezető globális teljes körű szolgáltatást nyújtó szolgáltatója. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal biztonságosabb, egészségesebb és tisztább környezetet teremtünk munkatársai és ügyfelei számára. Csaknem 100 éves tapasztalattal minden nap azon dolgozunk, hogy optimalizáljuk működési folyamatait, és gazdasági előnyöket teremtsünk az Ön számára a takarítás minden területén. A Diverseynél kötelességünknek tekintjük az embereket és a környezetünket védő, fenntartható megoldások kidolgozását Környezetbarát tisztítószereink átfogó választéka megfelel az EU Flower ökotanúsítvány kritériumainak, és különféle adagolási rendszerekben is elérhető. Professzionális és egyszerű adagolórendszereinkkel fenntarthatóan és költséghatékonyan takaríthat. Nincs túladagolás vagy aluladagolás, mindig pontosan a megfelelő mennyiséget használja. A személyi higiéniát szolgáló SURE termékek egy része hatékony a mikroorganizmusok ellen, és szerepel a VAH fertőtlenítő listáján.