Keresés
Close this search box.

Illatosító

Az illatok és szagok befolyásolják a vendégélményt, és a munkavállalói élményt

Cégünk légfrissítő megoldásainak használatával a rossz szagok kellemes illatokká változnak. Az első dolog, amely mindenki számára kellemes élményt nyújt, ha friss illat fogadja őket, amely kényelmes és pozitív érzetet teremt.

A Protvik légfrissítő megoldások egyedülálló, szabadalmaztatott, kiváló teljesítményű gél-aktív technológiája kémiai úton semlegesíti a szagokat már azelőtt, hogy a levegőbe kerülnének. Ez a szagsemlegesítő technológia (O.N.T.) semlegesíti a kellemetlen szagokat, ugyanakkor kellemes, friss illatot hagy maga után.
A légfrissítő megoldások minden környezet levegőjét frissen tartják, és ideális megoldást biztosítanak a szagproblémák hatékony megoldására olyan területeken, mint például a nyilvános helyiségek, bárok, szállodai hálószobák, éttermek, irodák, mosdók stb.

Különböző típusú megoldásokat kínálunk az aeroszolos dobozoktól és permetezőpalackoktól az automata adagolókon át az aromás illatszórókig.

A légfrissítő megoldások a következőket tartalmazzák:

• Folyamatos hatás: olyan légfrissítő megoldások, amelyek folyamatosan, többféle környezetben is elősegítik a kiváló színvonalú szagsemlegesítést.
• Azonnali hatás: manuális légfrissítő megoldások a szagok azonnali semlegesítésére.
• A visszamaradó termék hatása: olyan megoldások, amelyek folyamatos kémiai hatást biztosítanak a rejtett, vagy nem elérhető helyeken is.