Keresés
Close this search box.

pH Neutral szemkimosó

A Plum elsősegély szemkimosók előnyei

  • Hatékony, optimális szemöblítési megoldás: általános szemöblítéshez, vagy semlegesítésre savak vagy lúgok szemmel, vagy testtel történő érintkezése esetén
  • Rugalmasság: a termékek széles választéka optimális, az Ön igényeinek megfelelő megoldást biztosít, beleértve az állomásokat, különböző méretű falra szerelhető megoldásokat, és kisebb méretű, autóba szerelhető, szerszámos ládába tehető, vagy akár övtáskával hordható Elsősegély Szemkimosókat.
  • Steril és higiénikus: zárt állapotban 3.5 év szavatossági időt biztosítunk. A flakonok nem igényelnek karbantartást, vagy tisztítást. A lejárati idő a címkén található.
  • Egyszerű, gyors használhatóság: baleset esetén a szemek, vagy a testrész öblítése pár másodpercen belül lehetséges. A pontos és világos használati utasításokat a címkén olvashatja.
  • Magas szintű funkcionalitás: a kupak ergonomikus kialakításának köszönhetően pontosan illeszkedik a szemgödörbe, biztosítva a hatékony, kíméletes szemöblítést. A Plum Elsősegély Szemkimosók sterilek és CE minősítéssel rendelkeznek az Orvosi Műszerek szabályainak megfelelően.
Cikkszám: 4752 Kategória: Címkék: , ,

Sav- és lúgsemlegesítő elsősegély szemkimosó porvédővel. A flakon 4,9%-os steril foszfát oldatot tartalmaz, amely semlegesíti akár a koncentrált sav- vagy lúgtartalmú anyagokat, azok szembe kerülése esetén. Akár 50-szer hatékonyabb lehet, mint a tiszta víz. Elhelyezhető szerszámos ládában, vagy szerviz autókban egyaránt. CE minősítés és egyéb vizsgálati anyagok rendelkezésre állnak. Szavatossági idő: 3.5 év. Öblítési idő: 2 perc.

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  •   200 ml flakon (cikkszám: 4752)
  • 1000 ml flakon (cikkszám: 4746)