Keresés
Close this search box.

Taski Aero 15 nagy teljesítményű porszívó

A TASKI AERO 15 nagy teljesítményű porszívó a legkorszerűbb technológiák alkalmazásának köszönhetően extra erős szívóerővel rendelkezik. A szabadalmaztatott ’suttogó-technológia’ igen halkká teszi a működést, a praktikus kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy a kiegészítők cseréje másodpercek alatt, szerszámok nélkül elvégezhető legyen.

A kompakt, funkcionális kialakításnak köszönhetően szűk helyen, akár szekrényben is könnyen tárolható. Ergonomikus kialakítású füle lehetővé teszi, hogy könnyen mozgatható legyen és egyúttal biztosítja a kábel egyszerű feltekerésének helyét is.

  • A funkcionális, kompakt és robusztus kialakítás lehetővé teszi a kis helyen, szekrényekben való tárolást. A beépített ergonomikus fogantyú által nagyon könnyen szállítható, egyszerű és kényelmes kézi kábelrendezést biztosít.
  • Az új TASKI AERO hálózati üzemű porszívók rendkívül hatékonyak, és 585 W-os korszerű porszívómotort használnak, amely ugyanazt a tisztítási teljesítményt nyújtja, mint a 900 W-os vagy nagyobb teljesítményű porszívók. Ez egy zseniális légáramlási rendszerrel érhető el. Ennek eredményeként a porszívó jelentős mennyiségű energiát takarít meg, és csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást anélkül, hogy a végeredményeket bármi módon veszélyeztetné.
  • Az innovatív és szabadalmaztatott TASKI whisper technológiának köszönhetően a TASKI AERO rendkívül csendes. Ez az alacsony zajszint azt jelenti, hogy bármilyen környezetben, a nap bármely szakában üzemeltethető.
  • A terméket gyakori professzionális tisztításra tervezték mindeféle környezethez. A termék minden aspektusa kiterjedt ügyfél- és folyamatértékelésen alapul, melynek célja a legmagasabb takarítási minőség és a legjobb működési hatékonyság biztosítása. Ergonómikus kialakítását tekintve a TASKI AERO páratlan, alapfelszereltségként megtalálható benne lábpedálkapcsoló és egyéb minőségi kiegészítők.
Cikkszám: 7524248 Kategória: Címkék: ,

Előnyök

  • Praktikus és strapabíró TASKI kialakítással rendelkezik
  • Fenntartható és nagy hatékonyságú megoldást jelent
  • Ultra csendes ’suttogó technológiával’ van ellátva
  • A hatékonyság szempontjából legoptimálisabban kialakítás

Letölthető dokumentumok:
Tájékoztató

Diversey

,

Érdekelhetnek még…