Keresés
Close this search box.

Taski Aero BP Euro hálózati üzemű háti porszívó

Az AERO BP tökéletes liftekhez, lépcsőkhöz, bejáratokhoz. Az akkumulátoros modell a közlekedési eszközök, egyéb létesítmények és folyosók porszívózására kínál tökéletes megoldást. Bármilyen területen biztonságosan használható. A kis súly és alacsony zajszint a tudatos tervezés és megfelelő anyag használat révén érhető el, anélkül, hogy befolyásolná a teljesítményt és kellemetlen hőt hozna létre. Karcsú profil és alacsony zajszint a diszkrét porszívózáshoz.

Cikkszám: 7524493 Kategória: Címkék: ,

Kényelem & ergonómia
Az alacsony összsúly kritikus fontosságú a hátizsákos kivitelű porszívóknál. A mindössze 4,7 kg elektromos és a 5,3 kg akkumulátoros a piacon elérhető legkönnyebb hátizsákos kivitelű porszívók. A karcsú profil és a heveder modern, hi-tech hátizsák anyagból készült, tökéletes súlyelosztást és kivételes felhasználói kényelmet biztosítva.

Mozgékonyság / szabadság
3 az 1-ben: porszívó, háti porszívó és légfúvó. Mindkét modell könnyedén és gyorsan átalakítható ultra-kompakt porszívóvá vagy levél, homok vagy törmelék légfúvóvá. A költség megtakarításáért és a rugalmasság növeléséért ugyanazt a lítium akkumulátort / töltőt használják a TASKI swingo 150b gépek is.Az Ae ro BP líthium ionos akkumulátora 30 perc üzemidővel bír és mindössze 90 perc alatt újratölthető. A munka folytonosság növeléséhez extra akkumulátorok rendelhetők.

Teljesítmény
Az EU Eco Label Rating az általános teljesítmény mérésen. Az AERO BP elektromos verziója a kiemelkedő „A” értékelést kapta. Az AERO BP Lithium rendkívül hiteles 22 l / mp míg az elektromos modell kiváló 30 l / mp-es szívást biztosít. Az opcionális turbó kefe még magasabb takarítási teljesítményt biztosít.