Keresés
Close this search box.

Taski Swingo 250µicro automata takarítógép

A nedves vagy piszkos padló miatti megcsúszás és leesés, valamint a tisztátalan felmosókból és vödrökből származó szennyeződések komoly veszélyt jelentenek. A swingo 250µicro több vizet távolít el digitális vákuummotorjának köszönhetően, amely tökéletesen szárazon hagyja a padlót. A száraz padló egyszerűen biztonságosabb.

Röviden: a Swingo 250µicro vizuálisan tisztább, higiénikusabb és biztonságosabb padlót biztosít. Mindez egyetlen menetben, anélkül, hogy meg kell várnia, amíg a padló megszárad. A száraz padlók hosszabb ideig tisztábbak és biztonságosabbak maradnak.

A Swingo 250µicro magas mechanikai tisztítóhatása megváltoztatja padlóinak megjelenését, ügyfelei valóban észre fogják venni a különbséget. A láthatóan tisztább padlók nemcsak javítják az ügyfelek élményét, hanem a márkahűséget is növelik.

A felmosókból származó rossz szagok a higiéniai kockázat egyértelmű jelei. A piszkos padló és a rossz szagok általában rossz szabványokat, magasabb biztonsági kockázatokat és a nem megfelelő megfelelés magas kockázatát jelzik. Vendégei, vevői, páciensei folyamatosan ezek alapján hoznak döntéseket. Védje márkáját. A Swingo 250 több szennyeződést távolít el, ami azt jelenti, hogy kevesebb a higiéniai kockázatot jelentő mikroorganizmus. A tiszta, száraz padló nem a baktériumok szaporodásának helye.

Taski Swingo 250μicro video

Cikkszám: 7524889 Kategória: Címkék: ,

44 cm munkaszélesség / 1320 m2/óra termelékenység

140 ford./perc dupla, ellentétes forgó kefe

Teljesen állítható vízhozam +600m2/tartályhoz

80 perc működési idő / 1 óra töltési idő

  • Kicsi, kompakt, a termelékenység és a vízellátás kiváló keverékével
  • Magas mechanikai súroló hatás a láthatóan tisztább eredményekért
  • Kiváló szívóerő és könnyen tisztítható kialakítás a kiváló higiénia érdekében
  • Erőteljes szívás és tökéletes vízfelvevő a szárazabb, biztonságosabb padlóért
  • Digitális motor és lítium akkumulátor technológia a kategória legjobb autonómiájáért
  • 2x akkumulátor + töltő + 2x kefe