Keresés
Close this search box.

Tork hulladékgyűjtő zsák, 5 literes, fekete

A hulladékgyűjtők mindenfajta térben rendezettek lesznek, a higiénia pedig maximalizálható a Tork 5 literes hulladékgyűjtő zsákjaival. Könnyen kezelhető tekercseink használatával a takarító személyzet gyorsan ki tudja üríteni, majd ki tudja bélelni a hulladékgyűjtőket és a tárolóedényeket, így biztosítva a karbantartás és a takarítás problémamentességét. A fóliazáró funkció csökkenti a szakadás és a kiömlés esélyét a hulladékkezelés során. Az 55%-ban újrahasznosított anyagokból készült gyűjtőzsák ráadásul fenntartható választás is

Cikkszám: 204040 Kategória: Címkék: , ,
  • A hulladékgyűjtő zsák 55%-ban újrahasznosított műanyagból (PCR) készül
  • Rövidebb takarítási idő: ezek a hulladékgyűjtő zsákok könnyen kezelhető, tekercses formában kerülnek forgalomba. A takarító személyzet így gyorsan ki tudja üríteni, majd ki tudja bélelni a hulladékgyűjtőket.
  • Megelőzhető a szakadás és a kiömlés: ez a fóliazárásnak köszönhető, amely biztosítja, hogy a hulladékkezelés során minden gyűjtőzsák sértetlen maradjon.
  • Gondoskodik róla, hogy a hulladéktárolók szűk helyen is hozzáférhetők legyenek – ezek az 5 literes gyűjtőzsákok tökéletesen megfelelnek kisebb hulladékgyűjtőkhöz.
  • 20 tekercs, tekercsenként 50 darab gyűjtőzsák, 5 literes, Advanced kivitel. Kompatibilis a B3 adagolókkal.