Keresés
Close this search box.

Tork ipari tisztítókendő

A szűk helyeken lévő szennyeződések egyszerűen eltávolíthatók a rugalmas ipari tisztítókendővel. Fogása puha, így a személyzet könnyen és gyorsan tudja tisztítani a nehezen hozzáférhető felületeket. A csomagolás is újrahasznosított anyagból készül. Ha szeretné, hogy mindig egyszerű legyen elővenni a kendőket, válassza a Tork W4 tisztítókendő-adagolót. A laponkénti adagolásnak köszönhetően a felhasználók csak a kívánt mennyiséget emelik ki belőle, így kevesebb hulladék keletkezik.

tork ipari tisztítókendő szürke tork ipari tisztítókendő szürke

 

 

 

 

Cikkszám: 520679 Kategória: Címkék: , ,
  • Ezeket a puha ipari tisztítókendőket könnyű és közepesen nehéz tisztítási feladatokhoz ajánljuk, hogy a munka gyorsan és könnyen elvégezhető legyen, különösen, ha a felületek apróbb részleteiről van szó.
  • A többcélú, eldobható tisztítókendőkkel Ön mindennel könnyedén megbirkózhat – legyen szó olajról, zsírról vagy kifolyt vízről –, és rendezetté teheti munkaasztalát.
  • A laponkénti adagolás funkció optimalizálja a fogyasztást, és minimálisra csökkenti a tisztítókendő-pazarlást.
  • Növelje vállalkozása fenntarthatóságát – a termék csomagolása teljes mértékben újrahasznosított növényi rostokból és legalább 30%-ban újrahasznosított műanyagból készült.