Keresés
Close this search box.

Tork Matic® Natúr tekercses kéztörlő

Vendégei, alkalmazottai kényelméhez biztosítsa a Tork Matic® Soft tekercses kéztörlőt. Szürke levélmintás, prégeléssel készül, tökéletes kéztörlő. A tekercsek a Tork Matic® tekercses kéztörlő-adagolókkal használhatók, amelyeket könnyű kezelhetőségük miatt forgalmas mosdóhelyiségekbe ajánlunk. Laponkénti adagolásuk miatt időt takarítanak meg, és szabályozzák a felhasznált mennyiséget. A papírtermék 100%-ban újrahasznosított rostszálakból készül.

tork törlőpapír plusz fehér tork nagy teljesítményű tisztítókendő fehér

 

 

 

 

83%

az irodai dolgozók és az étterembe járók közül egyetért azzal, hogy a 100% -ban újrahasznosított anyagokból készült, natúr színű papírtörlők kínálata jó lehetőség arra, hogy kifejezzék a környezetvédelem iránti elkötelezettségüket.*

*Irodai dolgozók és étterembe járók körében az Egyesült Királyság, Németország és Franciaország területén 2022 áprilisában végzett felhasználói felmérés.

  • Nagyméretű, puha és minőségi kéztörlő, amely kellemes benyomást kelt a vendégekben
  • A hosszú ideig használható tekercsek csökkentik a karbantartási költségeket, ám fokozzák a szolgáltatás minőségét.
  • A természetes világosbarna színt a rostpépként felhasznált újrahasznosított kartondobozok kölcsönzik; kiváló választás, ha szeretné kifejezni, hogy mennyire elkötelezett a környezetvédelem iránt, de nem kíván lemondani az ismert, magas Tork minőségről sem.

Letölthető dokumentumok:
Tájékoztató

Tömeg 9,1 kg
Méretek 15000 × 21 cm