Keresés
Close this search box.

Tork nagy teljesítményű tisztítókendő, fehér, W7

A nehezebb feladatok elvégzéséhez erős és jó nedvszívó képességű tisztítókendőre van szükség. Az 1 rétegű Tork nagy teljesítményű tisztítókendő megfelel ennek a célnak, és a legtöbb oldószerrel jól használható a kiömlött olajok, zsírok és folyadékok gyors eltávolításához. Emellett a munkahely környezetbarát működését is elősegíti, mivel az exelCLEAN® anyaga akár 41%-kal kevesebb oldószert vesz fel a géprongyokhoz képest – ezt a környezet és a dolgozók egészségi állapota is meghálálja. Ezenkívül 2011 óta 28%-kal csökkentettük a Tork exelCLEAN® szén-dioxid-kibocsátását*. A könnyű Tork hordozható doboz révén pedig a munkafolyamatok is hatékonyabbá váltak.

tork ipari tisztítókendő szürke tork ipari tisztítókendő szürke

 

 

 

 

Cikkszám: 530172 Kategória: Címkék: , ,
  • A kék színű papír jobban látható, és így nyomon követhető az élelmiszer-alapanyagok között, ezért javítja a gyártásbiztonságot az élelmiszer-feldolgozó ágazatban.
  • Ez a kendő akár 35%-kal rövidebb takarítási időt és 31%-kal könnyebb használatot biztosít a bérkendőkhöz képest, mivel többször is felhasználható.
  • Strapabíró kialakításuknak köszönhetően a kendők megvédik a kezet az ipari környezetekre jellemző hőtől és fémforgácsoktól.
  • Növelje vállalkozása fenntarthatóságát – a termék csomagolása teljes mértékben újrahasznosított növényi rostokból és legalább 30%-ban újrahasznosított műanyagból készült.

 

 
Tork

, ,