Keresés
Close this search box.

Tork szöszszegény tisztítókendő, türkiz

Tork tisztítókendők – Az ipari tisztaság új dimenziója!”

Innováció és a tisztaság összefonódik – Tork, ahol a kosz nem kérdez, csak eltűnik!”

🏭 Üdvözöljük az ipari tisztaság forradalmában, ahol az előrehaladás és környezetvédelem találkoznak – bemutatjuk a Tork szöszmentes ipari tisztítókendőt !

🌐 Miért válassza a Tork-ot az ipari tisztítás során?

  • 💯 A Tork kendői tökéletes választás ipari környezetekben, ahol a tisztaság létfontosságú. Mostantól tisztítson szabadon és biztonságosan!
  • 🚫 Műanyagmentes megoldások: Az ipari hulladék csökkentése érdekében kifejlesztettük műanyagmentes tisztítókendőinket. Az innovatív anyagok révén garantáljuk, hogy nem marad semmi, csak tisztaság.
  • 🌪️ Erőteljes tisztítás: A Tork kendők erőteljesen távolítják el a makacs szennyeződéseket, olajokat és egyéb ipari maradványokat, hogy az Ön üzemében mindig a legmagasabb szintű tisztaságot biztosítsák.
  • 🌿 Környezettudatosság: Csatlakozzon azokhoz, akik elkötelezettek a fenntarthatóság iránt! A Tork folyamatosan fejleszti környezetbarát termékeit, hogy az ipari tisztítás is felelős módon történjen.

💡 Fedezze fel a Tork szöszmentes tisztítókendők teljesítményét, és tegye ipari üzemét még biztonságosabbá, tisztábbá és fenntarthatóbbá !

Tork – Az ipari tisztaság új dimenziója

A Tork szöszszegény tisztítókendő erős és rugalmas. Kisméretű, hordozható védőfóliába csomagoltuk. A termék a Tork kis csomagra tervezett adagolójába helyezhető, amely biztonságos, hatékony és megbízható eszköz: feltöltése egyszerű, adagolása laponként történik, a kendő letépése pedig akár egy kézzel is lehetséges.

tork ipari tisztítókendő szürke tork ipari tisztítókendő szürke

 

 

 

 

Cikkszám: 190493 Kategória: Címkék: , ,
  • Mindenféle tisztításra alkalmas, mivel a legtöbb tisztító-, fertőtlenítő- és mosószerrel használható
  • Több célra szolgáló tisztítókendő, amely bátran igénybe vehető olyan feladatokhoz, amelyekhez többféle különböző kendőtípust kellene használni
  • Kivételesen szöszszegény kivitelének köszönhetően ideális választás kényes felületek tisztítására

 

Tömeg 0,603 kg
Méretek 38,5 × 30 cm

Érdekelhetnek még…