Keresés
Close this search box.

Tork W6 tekercses kéztörlő, Kék

  • Extra hosszú tekercs nagy mennyiségű élelmiszert feldolgozó környezetekben – a kevesebb karbantartás időt takarít meg.
  • A nedves környezethez tervezett papír magas páratartalmú környezetben is hatékony marad, így nagymértékben biztosítja a munkavégzés kényelmét, és időt takarít meg
  • Az élelmiszerekkel való érintkezésre tanúsítottan alkalmas tekercsek garantálják a kiváló minőségű papírt és a termékbiztonságot
  • A kék színű papír jobban látható, és így nyomon követhető az élelmiszer-alapanyagok között, ezért javítja a gyártásbiztonságot az élelmiszer-feldolgozó ágazatban.

tork törlőpapír plusz fehér tork ipari tisztítókendő szürke tork nagy teljesítményű tisztítókendő fehér

 

 

 

 

Cikkszám: 130002 Kategória: Címkék: ,

A Tork papírtörlőt a Tork tekercses kéztörlő-adagolóhoz tervezték – ezzel biztosítható a legoptimálisabb adagolás. A HACCP International tanúsítvány igazolja, hogy a termék élelmiszer-feldolgozó és -előkészítő helyiségekben is biztonságosan használható.

Karton / db : 6 db/karton
Karton / paletta : 28karton/paletta
Méret (magasság x szélesség x mélység) cm : 19,50 cm széles
Hosszúság (méter, lapok száma) : 250 m/ 1020 lap
Nettó súly, csomag (g) : 2145.0
Bruttó súly, csomag (g) : 2171.00
Bruttó súly, karton (kg) : 13.611
Cikkszám : 130002
Tork

A kék színű papír jobban látható, és így nyomon követhető az élelmiszer-alapanyagok között, ezért javítja a gyártásbiztonságot az élelmiszer-feldolgozó ágazatban.
A tekercses kéztörlő ideális választások lehet azokhoz a helyekhez, ahol a folyamatos és gyakori kéztörlés rendkívül fontos. A tekercses kialakítás lehetővé teszi, hogy a felhasználók a szükséges mennyiségű papírt vágják le, ezáltal csökkentve a pazarlást. Különösen olyan ipari környezetekben ajánlott a használata, ahol a munkafolyamatok közötti gyors kéztörlés elengedhetetlen.