Keresés
Close this search box.

Tork Xpress® Soft Natúr Multifold kéztörlő

Gondoskodjon a minőségi kéztörlésről, kényeztesse vendégeit a kellemes tapintású és kiváló minőségű Tork Xpress® Soft Multifold kéztörlőkkel, amelyek kímélik a kezet. A kéztörlőket a Tork Xpress® Multifold kéztörlő-adagolókba, közepes látogatottságú mosdókba ajánljuk. Kis helyen is elférnek, és egyszerre kényelmesek és higiénikusak. A kéztörlőpapír 100%-ban újrahasznosított rostszálakból készült.

Az új Tork natúr mosdóhigiéniai termékcsaládot úgy tervezték, hogy ugyanolyan jól teljesítsen, mint a megszokott magas minőségű fehér papírtermékeink.

A világosbarna szín az újrahasznosított kartondobozok egyik rostforrásként történő felhasználásából származik – nagyszerű választás, ha ki szeretné mutatni környezetvédelmi elkötelezettségét, miközben ugyanazt a magas Tork minőséget szeretné.

tork törlőpapír plusz fehér tork nagy teljesítményű tisztítókendő fehér

 

 

 

 

83%

az irodai dolgozók és az étterembe járók közül egyetért azzal, hogy a 100% -ban újrahasznosított anyagokból készült, natúr színű papírtörlők kínálata jó lehetőség arra, hogy kifejezzék a környezetvédelem iránti elkötelezettségüket.*

*Irodai dolgozók és étterembe járók körében az Egyesült Királyság, Németország és Franciaország területén 2022 áprilisában végzett felhasználói felmérés.

  • Mutatós Tork levélminta: tudja, hogyan kell jó benyomást tenni
  • Kiváló minőségének köszönhetően nagyon jó a teljesítőképessége, és csökkenti a költségeket
  • Nagyméretű, puha és minőségi kéztörlő, amely kellemes benyomást kelt a vendégekben
  • Laponkénti adagolással a kevesebb fogyasztás és a higiénia javítása érdekében
  • A természetes világosbarna színt a rostpépként felhasznált újrahasznosított kartondobozok kölcsönzik; kiváló választás, ha szeretné kifejezni, hogy mennyire elkötelezett a környezetvédelem iránt, de nem kíván lemondani az ismert, magas Tork minőségről sem.

 

Tömeg 9,1 kg
Méretek 15000 × 21 cm